Charleroi Airport Parkinginformatie

Bent u van plan om op reis te vertrekken vanuit de luchthaven van Charleroi? Wilt u met zekerheid een parkeerplaats vinden voor uw wagen ? Uw wagen in alle veiligheid kunnen achterlaten tijdens uw afwezigheid? Om geen lange afstanden te moeten lopen met uw bagage tot aan de terminal Brussel Charleroi airport?

Charleroi Airport Parking is de oplossing ! Onze parking is gemakkelijk bereikbaar en is open 7 dagen op 7.

Onze parking is gemakkelijk bereikbaar en 7 dagen per week geopend, wij bieden u kwaliteitsdiensten om de veiligheid van uw voertuig tijdens de duur van uw reis te garanderen.

Zowel voor uw korte verblijven en city trips als voor uw langere reizen die vertrekken vanuit de luchthaven Brussels Charleroi airport bieden wij beveiligde en overdekte parkeerplaatsen aan vanaf minimum één dag. Wij bieden ook een gratis shuttle dienst om al uw reizen van en naar Brussel Charleroi Airport te verzekeren.

Betaling geschiedt contant bij het ophalen van uw auto in Charleroi Airport Parking.

  • Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi
  • Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi
  • Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi

Onze low cost parking :

Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi

Lange duur parking

Wij bewaren uw wagen voor een duurtijd van minimum 1 dag tegen onklopbare prijzen.

Overdekte parking

Overdekte parking

Onze parking is overdekt. Uw wagen is dus beschut tegen slecht weer en eventuele beschadigingen.

Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi

Beveiligde parking

Onze parking is overdekt en wordt 7 dagen op zeven en vierentwintig uur per dag bewaakt. Uw wagen is dus beschut tegen eventuele diefstal. Wij zorgen voor een echte beveiligde bewaking van uw wagen.

Brussel charleroi airport, parkeren luchthaven Charleroi

Gratis pendeldienst

Wij organiseren een systeem van gratis pendeldienst tussen de parking en de luchthaven. In minder dan 5 minuten brengt de pendeldienst u van de parking naar de vertrekterminal op 2 Km afstand. Bij uw terugkomst zal de pendeldienst u opwachten om u met uw bagage tot aan uw wagen te voeren.

U wordt onmiddellijk opgenomen aan de luchthaven. U hoeft niet te wachten. De pendeldienst verplaatst zich dag en nacht voor elke klant.

Ik reserveer mijn parkeerplaats

Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer